XTREME METAL TITANIUM  30ML

XTREME METAL TITANIUM 30ML

5,30 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 2 kpl

High quality metallic colors developed with outstanding pigments, and especially formulated for the modeler to achieve the best results. Resistant to any kind of weathering, with ultra-high coverage power, high sheen, there is no need to prime due to its resistance and will not damage the plastic, and you can varnish without altering its glossiness. These are quite simply the highest quality metallic paints ever seen.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Markus Salminen

Arvostelu

Ostin testimielessä AK xtreme metalin maaleja muutamaa eri sävyä (titanium, steel, magnesium...) kokeiluun. Moottoripyörämalleja rakennelleena Alclad II:n tuotteet on olleet niitä pääasiallisia valintoja kun halutaan aidonnäköistä metallipintaa.

Näiden muutaman kokeilun perusteella kokemus oli erittäin positiivinen. Haju oli liuotinpohjaiseksi melko mieto, kevyelläkin tuuletuksella voi hyvin maalata sisätiloissa. Ylimääräisen maalisumun määrä toki riippuu mm. suuttimen koosta. Mistä puheenollen, kyseessä on valmiiksi ruiskuohennettu maali ja niin ohut että sivellinmaalausta on turha edes yrittää. Kevyttä maalipesua voi yrittää, mutta maalaaminen siveltimellä ei onnistu. Tarttuvuus on hyvä, kestää vähän kovempaakin kosketusta vaikka olisi maalattu suoraan muoville ilman pohjamaalia.

Hilekoko on pääasiassa hyvä, pienimmissä osissa voi maalista riippuen tulla ongelmia perfektionistille. Maalipesua ei kestä ihan yhtä hyvin kuin Alcladin vastaava. Myöskään peittävyys ei ihan vastaa Alcladia, tosin AK:n eduksi on laskettava noin puolet edullisempi pullohinta (molemmat on 30ml peruskooltaan). Kuivumisaika on hieman piedmpi kuin Alcladilla, Alclad on käytännössä heti kuiva osuttuaan maalattavaan kohteeseen, AK vaatii lämpimässä, hyvin tuuletetussa tilassa noin vartin verran ennen kuin sormeen ei jää hieraisemalla mitään.

Alclad II on omana verrokkinani käytännössä parempi hilekooltaan maalista/sävystä riippumatta sekä kuivumisajaltaan, mutta kaikessa muussa AK on vähintään yhtä hyvä tai parempi.

Ruiskumaalaajalle ehdottomasti suosittelun arvoinen tuotesarja.
Mallinumero: 669