Toimitusehdot

Toimitusehdot


Yleistä

Www.mansemodels.fi on Manse Models Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Manse Models Oy. Y-tunnus: 3251400-6, Laurinkatu 25, Nokia. Manse Models Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksulla, maksukortilla tai klarna-laskulla.

Myymälässämme on käytössä ainoastaan korttimaksu.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Perustoimituskulut ovat 6,50€, poikkeavan kokoiset lähetykset hinnoitellaan erikseen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana tilauksen tekemisestä. Pääsääntöisesti toimitusaika on kahdesta kolmeen vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien.

Mikäli asiakaspalautus tulee kyseeseen, ota yhteyttä.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

mansemodels@gmail.com

Puh. 050-5333387