Meistä

Olemme kaksi Pirkanmaalaista pienoismalliharrastajaa, joita on jo pitkään harmittanut omalla lähialueella olevan alan liikkeen puuttuminen. Legendaarinen Harraste Tampereen keskustassa lopetti toimintansa jo vuosia sitten, eikä korvaajaa ole ilmestynyt. Näin ollen Pirkanmaa on ollut pitkään "musta aukko" Suomen pienoismalliliikkeiden kartalla.

Joitain aikoja sitten idea alkoi muodostua mielessä, olisiko minusta aloittamaan oma yritys, ja alkaa luoda palvelua paikallisille harrastajille..? Oma elämäntilanteeni mahdollisti ihan realistisen mahdollisuuden idean toteutukseen. Asiaa mietittyäni aikani, päädyin kysymään kanssaharrastajakaveriani Mikkoa, olisiko hän kiinnostunut lähtemään mukaan muokkaamaan ajatusta.

Joten tässä sitä ollaan. Kaksi herrasmiestä, joilla on visio alkaa luomaan Pirkanmaalle omaa liikettä, joka palvelee kaikkia alan harrastajia sekä paikallisesti että verkkokaupassa.

Koska paikallisesti on ollut melkoinen tyhjiö tarjonnassa, on aloitus vähän kuin avantoon hyppäisi, ei välttämättä tiedä kuinka kylmää se vesi on. Päädyimme siis aloittamaan "kevyellä riskillä", mikä tarkoittaa sitä että muokkasimme myymälän kotiini, ulkorakennuksessani olevaan varastotilaan.

Alkuinvestointina päädyimme ottamaan valikoimaamme laadukkaita militariamalleja eri mittakaavoissa, hyväksi havaittuja työkaluja sekä Tamiyan X- ja XF-sarjan akryylimaalit täydellä sarjalla. Lisäksi varsin isolla otannalla (n. 200 väriä) AK Interactiven hyviksi havaitut 3rd Gen vesiohenteiset akryylimaalit sekä säistämistuotteet. Jatkossa, mikäli homma lähtee mukavasti etenemään, on suunnitelmissa ilman muuta laajentaa tarjontaa myös siviilipuolen malleihin, sekä kasvattaa työkalu- sekä oheistarvikevalikoimaa siten, että meillä olisi jonain päivänä tarjota asiakkaillemme ihan oikea täyden palvelun mallikauppa, ihan oikeassa liiketilassa Tampereella tai lähiseudulla.

-Harri ja Mikko